Service cardane

   

Reparatia cardanelor


Reconditionarea / repararea de cardane defecte se realizeaza doar cu piese de calitate originala si utilizand procesul de remanufacturare acreditat de cel mai mari producator de cardane din lume - GKN - si folosind echipamente automatizate dedicate

Constatarea defectelor si inlocuire


In urma constatarii si a testarii dupa demontarea cardanului de pe masina, se inlocuiesc toate piesele defecte cu piese noi de calitate originala.

Echilibrarea dinamica a cardanelor


Un cardan neechilibrat dinamic este o sursa sigura de defecte, de aceea toate cardanele reparate la Mechanikus sunt testate pe un banc dedicat care simuleaza exact regimurile de vibratii din functionarea pe vehicul si un computer dedicat determina exact greutatile necesare pentru echilibrare.
Doar echilibrarea dinamica a cardanului poate asigura acestuia o durata de viata egala cu a unui cardan nou.

Verificare si intretinere cardane

De cele mai multe ori cardanele se defecteaza din cauza lipsei intretinerii; la Mechanikus va oferim servicii de verificare a integritatii cardanului, verificarea jocurilor, echilibrarea dinamica a cardanelor si intretinerea - gresarea periodica a crucilor cardanice.

Demontarea si montajul cardanului


Serviciile noastre sunt complete incepand de la constatarea defectelor cardanului in timpul functionarii, demontarea si montarea cardanului de pe si pe vehicul/utilaj si reparatia de cardan pe banc specializata.

Livram rapid cardanele reparate cu vehiculele proprii in Bucuresti si prin curierat pe tot teritoriul Romaniei.

Suport tehnic


Proiectam si producem transmisii cardanice de la zero in baza caietului de sarcini al clientului cu ajutorul echipei cu vechime de 10 an si utilaje automate dedicate.

Garantia cardanelor este de 12 luni pentru reparatiile de cardane sau pentru cardanele noi, produse pe un proiect Mechanikus. Serviciul de garantie este valabil si in reteaua GKN Unicardan din intreaga Europa.

 

 
www.mechanikus.ro   Copyright ©2013 MECHANIKUS • All rights reserved   ACASASERVICIICINE SUNTEM?CONTACT